Befektetés a jövőbe

Alapítványi bál a Széchenyiben

Az Egészségesebb és Műveltebb Ifjúságért Alapítvány jótékonysági bált szervezett. A támogatásokat a Békéscsabai SZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma diákjainak a jutalmazására fordítja az intézmény.

Az intézmény diákjainak, valamint vendégfellépőknek a műsorát láthatta a közönség. Paláncz György igazgató köszöntő beszéde után az intézmény kórusa nyitotta meg a rendezvényt. A dalokat Aradi Zsolt tanította be. A kórus műsora után a Fit-Dance Sportegyesület szerepelt, majd Szőke Diána (11.B) énekelt, ezt követően a Hétpróbás Néptánciskola növendékei táncoltak. A műsor végén Fodor Fernanda (10.D) énekelt el egy számot, majd Kraszkó Tamás és Kraszkó Zsanett társastánc bemutatóját nézhették meg a vendégek. A műsor moderátora Kovács Napsugár volt. A jó hangulatról a Karaván Együttes gondoskodott.

Az intézmény ezúton szeretné megköszönni az intézmény diákjainak, az alkalmazotti és a szülői közösségének, a támogatóknak a segítséget és a hozzájárulást. A tombola főnyereményét, egy női kerékpárt, Pintér Béla ajánlotta fel.

A rendezvény támogatói:

Békés-VILL Kft.

Nagy Gréta

Pákozdi Réka

Dohányos Frigyes

Varró Zoltán