Befektetés a jövőbe

Alapítványi bál a Széchenyiben

Az Egészségesebb és Műveltebb Ifjúságért Alapítvány 2018. március 3-án rendezte meg a jótékonysági bálját. A támogatásokat a Békéscsabai SZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma diákjainak a jutalmazására fordítja az intézmény.

A rendezvényen az intézmény diákjainak és vendégfellépők műsorát láthatta a közönség. Paláncz György igazgató köszöntő beszéde után az intézmény kórusa nyitotta meg az eseményt. Műsorukban az alábbi művek szerepeltek: A reneszánsz korból, Kék ibolyácska, Bárdos Lajos: Tábortűznél. Mozart Varázsfuvolájából A bűvös csengettyű és Rod Steward Sailing. A dalokat Aradi Zsolt tanította be.

A kórus után a Gyulai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola társastánc tanszakára járó Krucsó Réka és Bácsi Gábriel, Gulyás Boglárka, Fabisz Dorina és Kocziha Ádám (9.E) mutatott be standard táncokból álló produkciót (angol és bécsi keringőt, tangót, slow foxot, quick stepet), a latin-amerikai blokkban Sambát, Cha-cha-chát, Rumbát, Paso doblét és Jive-ot. Felkészítő tanáruk: Szivák Krisztina.

A táncbemutató követően Kertész Viktória 10.F osztályos tanítványunk Emma Bale All I want című dalát adta elő. A dalt Bíró Róbert fordította magyarra és zongorán kísérte.

A néptáncbemutatón Gál Bernadett (9.D) és párja Mázor Emil, Paulik Gréta (9.D) és partnere Erdei Ferenc Mezőségi forgós-forgatós táncot mutattak be. Felkészítő tanáraik: Mlinár Zsuzsa és Mlinár Péter.

A hagyományokhoz híven a FitDance Center produkciója következett. A csapat tagjai: Ágoston Diána (11.D), Nagy Emese Sára (10.F), Ureisz Fanni, Sándor Dorka, Tuska Noémi, Asztalos Berk, Varga Ákos (9.E). A műsor moderátora Kovács Napsugár volt.

A jó hangulatról a Karaván Együttes gondoskodott.

Az intézmény ezúton szeretné megköszönni az intézmény diákjainak, az alkalmazotti és a szülői közösségének, a támogatóknak a segítséget és a hozzájárulást.

A rendezvény támogatói:

Balog Norman

Puskás Dorina

Erdős Angelika

Polgár Sára

Raffai Viktória

Duma Nóra

Duma Lili

Zsíros Ádám

Tóth Gréta

Maráz Aliz Ilona

Bácska Veronika

Lázár Zsolt

Barna Márton

Velkeyné Palócz Erika

Zsittnyán Anikó

Traier Péter

Balázs Veronika

Makráné Biczák Judit

Migaskó Nóra

Seresné Metzker Krisztina

Kovácsné Czeglédi Mária Tünde

Ádászné Szűcs Györgyi

Kissné Takács Krisztina

Hugyeczné Krnács Katalin

Hrabovszki Andrea

Ancsinné Szabó Julianna

Fülöp Gabriella

Rácz Attila

Boros Péter
 


További képek a Békéscsabai SZC facebook oldalán