Befektetés a jövőbe

Diáknapok a Keményben

Ahogy az elmúlt években is, idén szintén megrendezésre került a diáknapok a Keményben. A pandémiás helyzetre való tekintettel online térbe kényszerült az esemény, de ennek ellenére hatalmas sikert aratott az iskola diákjainak körében.

Az elmúlt évekhez képest másban is különbözött ez a diáknap az előzőektől, ugyanis most csak egy csapat indul azért a lehetőségért, hogy az iskolát képviselhesse a Garabonciás-napokon. Az iskolában a Dream Factory csapata gondoskodott a diákok szórakoztatásáról.

Témánk a sport és az álmaink elérését célzó törekvések ösztönzése. Programok tekintetében is számos módon mozgattuk meg a diákokat. A diáknapokon a sport számos szegmense megjelent a meghirdetett programoknak köszönhetően. A fotóverseny keretein belül megismerhettük, hogy az iskola diákjai milyen sportokban jeleskednek, és művelik azokat élvezettel. De természetesen a diákok tudásának tesztelése sem maradhatott el. Számos olyan feladatlappal készültünk, amelyekkel a tanulók számot adhattak tudásukról a sport területén. Mindezek mellett megrendezésre került az első Fifa 21-bajnokság, ami minden várakozást felülmúlva szintén nagy érdeklődésnek örvendett a játékot játszó diákok körében. Az Igazgatónő nagy kedvence, a szabadulószoba is megjelent a programok között.

Ezen a cikken keresztül is köszönjük azt a rengeteg segítséget, amelyet tanárainktól kaptunk a megvalósításhoz, mind a program előkészítésének, mind megvalósításának tekintetében.

Sebestyén Csilla jelölt, Kiss Gábor, Krajcsovicz Kitti, Kurucz Ádám kampányfőnökök