Befektetés a jövőbe

Diáknapok a Keményben

A tavaszi szünetet megelőző két nap diákok programjaitól volt hangos a Keményben. Március 27-én kedd délutántól két csapat, a Lifezoom és a SoundforHealth tagjai versengtek egymással a Garára való kijutás jogáért. A két jelölt: Márki-Kira Dávid 10.C és Szivák Milán 10.B osztályos tanulók.

Sportversenyek, röpi és foci, darts, csocsóverseny, autófestés, zenei vetélkedés és bőséges büfé volt az első napon. Szerda reggel mind a két csapat tagjai már kora reggel vidám hangulattal, ébresztő zenével, süteményekkel és teával, üdítővel várták és látták el iskolánk diákjait és tanárait. Ezen a tanítás nélküli munkanapon a két csapat tagjai megmozgattak diákot és tanárt egyaránt. Ügyesen együttműködtek a stábtagok, ezt bizonyíthatták a kampánycsapdánál is. Az „elrabolt” két jelöltet különféle feladatokat teljesítve válthatták ki.

A nap folyamán a tornateremben lehetett kosárlabdázni, focizni, valamint táncbemutatókat láthattak az érdeklődők. A folyosón csocsó-, pingpong-, darts- és szkanderbajnokság várta őket. Az iskola udvarán a már hagyományosnak mondható autó- és motoros bemutatók mellett volt kamionhúzó és gumihajító verseny is. Az udvaron vidám tanár-diák kvízjáték volt vízibombával jutalmazva.

A benti programok közül egy kis ízelítő: Mr. és Mrs., szabadulószoba, gyilkossági nyomozás, Just Dance verseny, Xbox (Fifa-bajnokság), Twister, filmnézés, zenepárbaj és különböző csapatjátékok.

11 órától a két jelölt és stábja bemutatkozhatott kampánybeszéddel, bemutatkozó filmmel, tojásos kvízzel.

Az, hogy végül ki képviselheti iskolánkat ősszel a Garabonciás Napokon, többkörös titkos szavazással dőlt el: kis különbséggel Szivák Milán alakíthat majd stábot magának.

Gratulálunk neki és minden résztvevőnek a sikeres programokért!