Befektetés a jövőbe

Elismerés a Szent-Györgyi oktatójának

2021. szeptember 4-én került megrendezésre a Könyvkötők Országos Ipartestülete éves találkozója a fedémesi Vincze László mester műhelyében. A rendezvényen intézményünket a BSZC Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégiumát Serbán Margit oktató, az ipartestület tagjaként Andódy István oktató és két felnőttképzésben résztvevő nyomtatványfeldolgozó hallgatónk, Kata Mónika és Kata László képviselte.

A résztvevők merített papírt készítettek, valamint Pásztor Sarolta bőrdíszműves mester segítségével a könyvek díszítéséhez alkalmazható technikával bővítették tudásukat, melyet hallgatóink fel fognak használni a vizsgaremekük elkészítése során. A találkozó fénypontjának számít az egyesületi tagok kitüntetéseinek átadása azon könyvkötő szakemberek számára, akik hosszú ideje végeznek alkotó munkát, és aktív tagjai az egyesületnek.

Megtisztelő elismerésben részesült Andódy István kollégánk, melyben az egyesület megköszönte a könyvkötészet és az oktatói munka iránti elkötelezettségét. Ezúton is gratulálunk a kitüntetéshez és sok szakma iránt érdeklődő tanítványt kívánunk!