Befektetés a jövőbe

Előkelő hatodik helyezés az Országos Szakmai Versenyen

A 2020/2021. tanévben is megrendezésre került az Országos Kórházi Főigazgatóság által az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny az egészségügyi szakmákban.

Iskolánkat a BSZC Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégiumát 14. e Gyakorló ápoló osztályból Jansik Noémi, Csizmadia Sándor, Szabó Vivien és Bodnár Viktória képviselte.

Diákjaink a versenyfelhívás óta készültek a nagy megmérettetésre, feladatlapokkal, tesztekkel, discord órákkal, esténként és hétvégenként.

A verseny elődöntője a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel online formában került megrendezésre.

A tanulóknak egy 45 perces 45 feladatból álló tesztet kellett megoldaniuk Redmenta felületen. Összesen 197 pontot lehetett elérni. Az idő rövidsége miatt nagyon nehéz volt a feladatlap, hiszen alig volt idő gondolkodni egy-egy megoldáson. A döntőbe a legalább71%-ot elért tanuló kerülhetett be.

A négy versenyzőnk közül a legeredményesebb tanuló Jansik Noémi lett, aki az előkelő 6. helyen végzett. Aztán ez is lett a végső eredmény, hiszen a járványra való tekintettel a döntő nem került megrendezésre.

Noémi ötödik éve iskolánk tanulója. Mind elméletben, mind a gyakorlati területen kimagaslóan teljesít, alázattal, önfegyelemmel végzi munkáját. Méltán lehetünk büszkék erre és az elért eredményére is!

A versenyben résztvevő tanulók felkészítését, koordinálását Krizsán Mihályné kolléganő végezte, köszönjük a munkáját! Gratulálunk minden versenyzőnek!