Befektetés a jövőbe

Garahét egy Szent-Györgyis szemével

Nagy Gréta vagyok 11.G-s tanuló. Idén engem ért a megtiszteltetés, hogy a 27. Garabonciás Napokon én lehettem az egyik zsűri a Szegyából.

Ez az egy hét leírhatatlan, nem csak számomra, hanem mindenki számára, aki részt vett benne. Tele volt sírással, nevetéssel, új barátokkal, élményekkel, szórakozással, mindennel, amire egy diáknak szüksége van.

Hihetetlenül színvonalas volt az idei Gara és nagyon nehéz dolga volt a zsűrinek a központi programok sorrendbe állítása során. A programok, amelyeket sorrendbe kellett állítanunk, az a fáklyás a nyitóbeszéddel, a happening, a kampánykoncertek, az egyéni programok és a city egyben, és végül a zárófelvonulás a záróbeszédekkel, szintén egyben.

Rengeteg programot néztünk meg a hét során, amelyekbe legtöbbször be is kapcsolódtunk. Egy hét alatt megtudtuk a jövőnket, color fightban vettünk részt, frászt kaptunk a horrorházban, házasodtunk, vadgesztenyét szelídítettünk, héliumos lufit engedtünk el csoportosan, lézerharcoltunk, jógáztunk, jobbnál jobbakat ettünk és táncoltunk, csak hogy legalább töredékét említsem annak a temérdek programnak, amely meg volt tartva.

Minden egyes iskola annyira odatette magát, annyira akarta és csinálta, hogy még nekünk is lehetetlen volt előre megjósolni, hogy mi lesz a végeredmény. Ezúttal is gratulálok az összes iskolának, mindenki fantasztikus volt, személy szerint az eddigi legjobb Garámat éltem át veletek.