Befektetés a jövőbe

Gyakorlati vizsgát tettek a Keményes autószerelő tanulók

A 2021-es tavaszi szakmai vizsgaidőszakban az 5/13/1-es osztály húsz autószerelő tanulója számolhatott be gyakorlati tudásáról a Békéscsabai SZC Kemény Gábor Technikum tanműhelyeiben 2021. május 18-án. Az írásbeli és gyakorlati vizsgán egyaránt sikeresen szereplők Közlekedésgépész ágazaton Autószerelő szakképesítést szereznek egyéves ráépülő képzésben.

A vizsgabizottság értékelési feladatait Kiss Zoltán a Meszlényi-Autó Kft. műszaki igazgatója látta el. A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a vizsga ellenőrzési feladataira Kiss Péter oktatót kérte fel. A mérési feladatokat ellátó vizsgabizottság tagjaként Unyatyinszki Csaba a múlt héten lezajló szakmai írásbeli vizsgák eredményeit hagyta jóvá. Az intézményi képviselő Babócsai Gábor igazgatóhelyettes volt.

A gyakorlati vizsga feladatai között szerepelt a 3D-s futóműbeállítás, váltószerelés, szelephézag-állítás; szervizműveletek és gépjármű villamos hálózatának építése. A vizsgára Ravai Attila, Szegedi János, Pallag András oktatók és Óvári Attila oktató és osztályfőnök készítették fel a diákokat.