Befektetés a jövőbe

Győzelemmel kezdett a Szent-Györgyi kézilabda csapata

2019.11.12-én került megrendezésre a 2019/2020. évi városi középiskolás leány kézilabda bajnokság őszi fordulója, ahol a BSZC Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Kollégiuma csapata hibátlan teljesítményt nyújtott. Az összecsapások helyszíne a BEG sportcsarnoka volt.

Az első mérkőzésen a Zwack csapatával játszottunk. A mérkőzésen egy új játékos is pályára lépett, aki remekül szerepelt, valamint volt egy kisebb sérülés is, ami szerencsére nem befolyásolta döntően a végeredményt. 17:7-es győzelemmel alapoztuk meg az idei évet.

A második játékban a Gészi csapatával kerültünk össze. Ez a mérkőzés már sokkal több kihívást tartogatott a Szent-Györgyis lányoknak. Az ellenfél legyőzése nagyobb összpontosítást igényelt, ami a végeredményben nem látszik. S habár rengeteg kapufát dobtak, még így is 20:4-re diadalmaskodtak.

A tavaszi fordulót a győzelemmel járó 4 pont birtokában lelkesen várja a csapat, és bízunk benne, hogy idén is ott lehetünk az Diákolimpián, ahol tovább öregbíthetjük a Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Kollégiuma hírnevét.

A csapat tagjai:
Oravecz Csenge
Somvári Bernadett
Demkó Nikoletta
Jelenka Vivien
Máris Zoé
Szokolai Délia
Pelle Dorina
Szarka Tábita
Szerb Kata

Edző: Priskin Andrea, segítő: Juhász Evelin
Kísérő tanár: Szőke Gábor