Befektetés a jövőbe

Kollégiumi gólyabál

Hagyományunkhoz híven 2018. október 18-án, csütörtökön idén is megrendezésre került gólyabálunk, melyet a kollégiumi DÖK szervezett meg.

A fiatalokat négy csoportra osztottuk, majd a csoportvezetők irányításával megkezdődött a készülődés e jeles eseményre. Október 15-én, kedden sportversennyel vette kezdetét az eseménysorozat, ezeken mindegyik csapat jól teljesített.

A gólyabálon a diákok közös megegyezéssel választották ki a zsűritagokat, a zsűri elnöke Megyeri Béla tanár úr volt. További zsűritagok volt még Galgóczi Csenge, Gidai Péter és Gerhát Krisztián.

Az esemény Balogh Misó diákpolgármester köszöntésével kezdődött, aki a műsorvezetőként, elegáns megjelenésével, vicceivel jó hangulatot teremtett. A feladatok között megtalálható volt a koldulás, a szelfiverseny, sószórás, lisztfújás, újságpapírtánc és egyéb hasonló beavató jellegű feladatok. A műsor alatt folyamatos jókedv uralkodott, a diákok és kollégák egyaránt jól érezték magukat.

A végeredmény viszonylag szorosnak mondható: az 1. helyezett az I. csoport, a 2. helyezett a III. csoport a 3. helyezett a IV., a 4. helyezett pedig a II. csoport lett. Az avatás végső momentumaként az újoncok letették az ünnepélyes gólyaesküt.

A résztvevők és a szervezők is jelesen szerepeltek. Úgy tűnik, hogy a hosszas és fárasztó próbák meghozták gyümölcsüket. A gólyabál által mind a négy csoport diákjai megismerkedtek egymással, megtanultak odafigyelni társaikra és megteremtették az eredményes közös munkához szükséges légkört, amelyet remélünk, hogy év végéig sikerül megőrizniük. Köszöntjük gólyáinkat ezúton is!

Bikfalvi Etelka