Befektetés a jövőbe

SZEGYÁS egészségügyisek munkája a Méhnyakrák Megelőzési Hét programjában!

Kellemes kötelezettségünknek teszünk eleget azzal, hogy két egészségügyi szakgmináziumi diákunk lelkiismeretes és segítő részvétele elismeréseként a Szent-Györgyi Albert Szakgimnázium és Kollégium igazgatójának, Tálas Csabának írt köszönő levelet változatlanul tesszük közzé az alábbiak szerint:

„Tisztelt Igazgató Úr!

A Békés Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi és Védőnői Szolgálata a Mályvavirág Alapítvány felhívására csatlakozott a XIII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez (EMMH). Az országos rendezvény sorozat részeként Békés megyében is programokat szervezett a lakosság figyelmének felkeltése a szűrések és a védőoltások népszerűsítése céljából.

2019. január 24.-én Békéscsabán, a Csaba Center aulájában megtartott figyelem felkeltő lakossági program sikeres megvalósításában az Ön két diákja is aktívan részt vett kortárs segítőként: Vass Fanni és Csizmadia Sándor (11.e)

A szervezők nevében köszönöm a diákok aktív részvételét és az Ön által vezetett intézmény támogatását egy népegészségügyi szempontból jelentős program sok színű megvalósításában

Békéscsaba, 2019. január 29.

Tisztelettel:

Kotroczóné Antal Teréz
megyei vezető védőnő”


Ezúton is gratulálunk az elismeréshez diákjainknak, akikre méltán lehetünk büszkék!