Befektetés a jövőbe

Szalagavató a Keményben

2018. december 7-én tartottuk szalagavató ünnepségünket a Városi Sportcsarnokban. Skultétiné Barna Anita igazgatónő köszöntő beszéde után a három végzős osztály megkapta osztályfőnökeiktől (12/A: Babócsai Gábor, 12/B: dr. Szabóné Varga Ildikó, 12/C: Gyurisné Fehér Mária) a szalagját.

A szalagtűzést követte a keringő és a színvonalas, változatos osztályműsorok. A 12.B felvillantott néhány emléket az elmúlt négy évből, a 12. C spanyol tánccal örvendeztette meg a nézőket, és igazi párbaj zajlott a 12.A osztály két tábora között egy ellopott kerékpár miatt. Valódi meglepetéssel szolgáltak az érintett osztályfőnökök, akik egy közös (bölcső)dallal búcsúztak diákjaiktól.

Az ünnepség záróműsorát UV fényben láthatták a meghívottak. Az egyes műsorszámok között a Kemény Gitárklub (Lustyik István vezetésével) és László Fanni (11.B) énekes szórakoztatta a vendégeket.

Köszönet illeti a diákokat, akik nagy lelkesedéssel készültek, illetve a pedagógusokat, akik tanácsokkal segítették a diákokat, hogy mindenki számára emlékezetes maradjon az évfolyam szalagavatója.