Befektetés a jövőbe

Szintvizsgák a Zwackban

Iskolánk nevében - BSZC Zwack József Technikum és Szakképző Iskola - utalást találunk arra, hogy itt bizony különféle szakmák oktatása zajlik. A tanítás általában arról szól, hogy bizonyos idő eltelte után a diákoknak számot kell adniuk megszerzett tudásukról. A tizedikes osztályok életébe elérkezett a „Szintvizsga” névre hallgató megmérettetés. Természetesen ezek a vizsgák is – mint mostanában minden napunk – a szabályok/ előírások betartása mellett, maszkban zajlottak. 

Tehát október 1-én a 2/10/2 Pék-cukrász osztály tanulói vizsgáztak a Tancukrászdánkban.

Az október 2-án a Tanboltunkban lebonyolított megmérettetésen a 2/10/1 Eladó osztály tagjai adtak számot eddig megszerzett tudásukról.

Október 6-án a 2/10/5 szakács tanulói szorgos kezeinek köszönhetően ínycsiklandó illatok töltötték be az egész épületet. Az általuk elkészített ételeket még azon melegében a Tanéttermünkben felszolgálták a 2/10/4 Pincér osztály tagjai és eme cselekedetükre osztályzatot kaptak.

Október 7-én a 2/10/3 szakácsai kevertek-kavartak a Tankonyháinkon, egy szép osztályzat reményében. Ugyan ezen a napon a 2/10/6 cukrászai sütögették – no, nem a pecsenyéjüket, hanem – a finomabbnál finomabb süteményeket.

Ezúton gratulálunk az elért szép eredményekhez és kívánunk a továbbiakra jó egészséget!