Befektetés a jövőbe

Zavartalanul megkezdődtek az érettségi vizsgák a BSZC Keményben

2021. május 3-án közel nyolcvan diák kezdte meg a tavaszi vizsgaidőszak írásbeli érettségi vizsgáit a Békéscsabai SZC Kemény Gábor Technikumban. Tanulóink az idei járványügyi intézkedések értelmében az írásbeli vizsgák sikeres teljesítésével teljes értékű érettségi vizsgát tesznek.

Az iskola a vizsgaszervezés során megtett minden óvintézkedést, hogy a tanulók és a felügyelő tanárok egyaránt biztonságosan vegyenek részt a vizsgákon. Minden termet fertőtlenítettek, biztosították a vizsgabeosztással a távolságtartást: minden vizsgateremben maximum 6-7 vizsgázó írja egyszerre dolgozatát. A főbejáratnál beléptetéskor kötelező a lázmérés és kézfertőtlenítés, a résztvevők számára mindennap rendelkezésre állnak egyszerhasználatos sebészeti maszkok.

A kötelező közismereti érettségi vizsgatárgyak mellett két ágazat szakmai érettségi vizsgái kerülnek megrendezésre a Keményben május 12-én: Közúti és légi közlekedési, szállítmányozási, és logisztikai ismeretek, illetve Autó- és repülőgép-szerelési ismeretek.

Minden kedves tanulónknak sikeres érettségi vizsgát és jó egészséget kívánunk!