Befektetés a jövőbe

A külföldi pályázatokat vizsgálták a Trefort tagiskolában

2017. november 29-én Erasmus + pályázati rendszer működését ellenőrző és értékelő látogatást tett a BSZC Trefort Ágoston Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában a Tempus Közalapítvány pénzügyi és tartalmi valamint szervezési kérdések területével foglalkozó ellenőrző csoportja.

Faur Melinda (pénzügyi monitoring csoportvezető) és Cseke Ildikó (pénzügyi monitoring koordinátor) a pénzügyi ellenőrzést végezte a 15/KA1VET/3420-as számú már lezárt mobilitásnál.

A tartalmi és szervezési kérdések pedig a 2016-ban támogatást nyert 2016-1-HU-KA109-023060-as számú tanúsítványi pályázatot érintették. Tóth Csenge (szenior pályázati koordinátor) és Lovászi Attila (Erasmus + mobilitási csoportvezető) vezetésével zajlott az ellenőrzés. A pályázatban tett vállalásokat, feladatokat, nemzetköziesítési folyamat lépéseit vizsgálták az ellenőrök.

A vizsgált területek dokumentációját, ezen túl pedig az intézményi értékeket, pedagógiai, szakmai programot, európai fejlesztési tervet, intézményi stratégiát a nemzetközi mobilitások, együttműködések szempontjából nézve.

Az ellenőrzésnek írásos értékelését még ebben az évben megküldi a Közalapítvány hivatalos formában. A szóbeli összegzése az ellenőröknek arról biztosította a mobilitási csoport tagjait, hogy a jelen ellenőrzés rendben találta a működést.