Befektetés a jövőbe

BBCOS fodrász bemutató a BSZC Kós Károly Tagiskolában

Egyedülálló lehetőséget kaptak fodrász tanulóink, február 22-én betekinthettünk az újgenerációs hajfestékek világába. Az olasz BBCOS cég hazai képviselői hozták el iskolánk tanulói és a meghívott mesterek számára a hajgyógyászok által is elismert termékeket.

Megtudhattuk többek között mi a különbség az ammóniamentes és a „zéró ammónia” jelzéssel illetett festékek között. Ismerkedtünk az új finis termékekkel, melyek egyedülálló módon az argánolaj mellett lenmagolajat is tartalmaznak. Láthattuk a fiatalság körében „menő”, pink, zöld, türkiz, magenta és a többi extrém szín elkészítésének technikáját.

Povázsai Andrea BBCos technikus és oktató bemutatta, hogyan távolíthatunk el festéket a hajból, anélkül, hogy az roncsolná a hajat.

Hosszú Orsolya az ország egyik elismert trichológia szaktanára mutatta be a termékeket, nem csak fodrász, hanem hajgyógyászati szempontból is. Tőle tudtuk meg azt is, hogy megalakult Magyarország első trichológiai egyesülete, mely a végzett hajgyógyászok érdekképviselete.

Minden jelenlévő szakember és tanuló, láthatta a festékek, formázó termékek használatát, hatását, és akinek kérdései voltak, arra szívesen válaszolt a két szakember. Diákjaink és a mesterek olyan technológiákat, termékeket ismerhettek meg, melyek még újak a magyar szépségiparban.

Mindenképpen elmondhatjuk, hogy aki itt volt, az esztétikai élmény mellett, hasznos tudással is gazdagodott. Köszönjük a szakembereknek, hogy hozzájárultak tudásunk gyarapításához!


További képek a galériában