Befektetés a jövőbe

Finnországi szakmai gyakorlat 2017-ben!

A Békéscsabai Szakképzési Centrum Trefort Ágoston Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma ismét külföldi gyakorlat lehetőségét nyújtja tanulói számára az Európai Unió Erasmus+ programja által.

Autószerelő szakmában keresünk olyan tanulókat,

  • akik még nem vettek részt Leonardo da Vinci vagy Erasmus+ programmal támogatott külföldi szakmai gyakorlaton,
  • akik eddig is kitűntek szorgalmukkal, a szakma iránti szeretetükkel, angol nyelvtudásukkal, és jó kapcsolatteremtő képességükkel.

A BSZC Trefort Ágoston Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma összesen 4 tanulónak nyújt lehetőséget, hogy 2017. január 20-tól 4 hetes finnországi szakmai gyakorlaton vegyenek részt.

Ha szeretnéd a szakmai ismereteidet és nyelvtudásodat bővíteni a festői szépségű Satakunta tartományban, Kokemäki városában, ha szívesen megismernéd a finn kultúrát, és az egészséges, környezettudatos életmódot, akkor

jelentkezz december 14-ig,

mert te is résztvevője lehetsz a finnországi szakmai gyakorlatnak!

A gyakorlat végén Europass mobilitási igazolványt kapsz, mely később segítségedre lesz a hazai és az európai munkaerőpiacon!

A gyakorlat és az utazás teljes költségét a Tempus Közalapítvány segítségével az Európai Unió finanszírozza!

A jelentkezés az itt letölthető motivációs levél formanyomtatványon történik, melyet el kell küldeni a laszlo.kruzsic@bszc.hu, vagy a maria.bohus@bszc.hu címre 2016. december 14-ig.

Érdeklődés: Bohus Máriánál - nemzetközi kapcsolatok koordinátora (maria.bohus@bszc.hu),
vagy Kruzsic Lászlónál - projekt koordinátor (laszlo.kruzsic@bszc.hu)