Befektetés a jövőbe

GÉSZI farsang a Gépész Diákszervezet szervezésében

Idén először került megrendezésre a „fals hangra” keresztelt farsangi műsor a Gépész Diákszervezet szervezésében. 2016. február 18-án délben indultak a programok, amelyek első fellépői az iskola tanárai voltak. Több színvonalas, sok energiát és gyakorlási időt igénybe vevő produkciót láthattak a diákok.

Ezek után a jelmezverseny következett, melyben nem csak a tanulók vehettek részt, hanem ugyanúgy a pedagógus kollégák is. A délutánt pedig a karaokeverseny zárta, amelyet minden alkalommal nagyon várnak a gyerekek és tanáraik is. Mind a három kategóriában a Gépész Diákszervezet által felajánlott nyereményeket osztottunk ki ezzel is motiválva a fellépőket. Természetesen az esemény végére senki sem maradt éhes, hiszen már a délelőtt közepétől szendvicsekkel vártuk a megjelenő diákokat, tanárokat egyaránt.

A kezdeményezés célja egy újabb hagyomány teremtése, és az egyébként kifejezetten aktív tanórákon kívüli iskolai élet felpezsdítése. Továbbá az, hogy a gyerekek és a tanárok kicsit közelebb kerüljenek egymáshoz, illetve a közvetlenebb légkör kialakítása. A rendezvény lebonyolításához elengedhetetlen volt a GDSZ tagok segítsége, illetve iskolánk pedagógusainak kitartó lelkesedése!

Hugyecz Eszter, Földi Zsolt

 

Jövőre folytatjuk!