Befektetés a jövőbe

Hagyományos 24 órás sport a GSZI-ben

Idén is, már hagyományosan megrendezésre került a 24 órás sport, amelyben ebben az évben kissé rendhagyó módon a labdarúgás, kosárlabda, csocsó és röplabda mellett az e-sport is megjelent.

Kedden délben kezdődött az esemény a mezőberényi mazsorett csoport igen színvonalas bemutatójával, amelyben iskolánk tanulója, Komócsin Dóra is szerepelt. Ezek után nem sokkal elindult a labdarúgás, ahol 11 osztály csapatai mérték össze tudásukat egészen este hat óráig és folytatták azt másnap reggel egészen délig.
Kedden 16 órától kezdetét vette a csocsóverseny is, amelyben szintén 11 résztvevő csapat mérte össze tudását, és idén is a középiskolás mezőnyhöz képest erős felhozatallal találkozhattunk. Egészen este 11 óráig húzódtak a küzdelmek. 18 órától a tornateremben a röplabdásoké lett a főszerepe, ahol 5 osztály csapatai versenyeztek az első helyért, egészen 11 óráig ők is. A röplabdát a hajnali hatig tartó kosárlabda követte, melyben 8 induló társaság játszott körmérkőzéseket. Délután közepétől egészen, míg fel nem kelt a nap, az egyik tantermet az e-sportokért rajongó diákok lepték el, ahol végig nagyszerű hangulat uralkodott.
A különböző sportágakban kupákkal és főként ehető, értékes nyereményekkel gazdagodtak a tanulók a névre szóló oklevelek mellett.
A rendezvényen az iskola nagyjából 2/3-a részt vett, amely becsülendő, hiszen ez egy teljesen órai kereteken kívül adódó lehetőség volt számukra, mégis vették a nem is olyan nagy fáradtságot és a sporttal töltötték ezt az egész napot. 
Nagyszerű 24 órát tölthettünk együtt a diákokkal, akik megmutatták, hogy igenis érdemes dolgozni az órákon kívül is, nagyszerűen éreztük magunkat mindannyian, és jövőre folytatjuk a kezdeményezést!

Végeredmények:
Labdarúgás:
1. hely: 12. C osztály
2. hely: 10. A osztály
3. hely: 12. A. osztály

Kosárlabda:
1. hely: 13. C osztály
2. hely: 12. C osztály
3. hely: 12. A osztály

Csocsó:
1. hely: Gábor Miklós – Tímár János (11. A osztály)
2. hely: Szilágyi Csaba – Csóka Nataniel (11. A és 11. B osztály)
3. hely: Kondor Ivett – Gyurcsán György (11. B és 11. A osztály)

Röplabda:
1. hely: 12. C osztály
2. hely: 10. C osztály
3. hely: 11. A osztály

Köszönet a rengeteg segítségért a kollégáknak, és a tanulóknak is, hiszen nélkülük ez sem jöhetett volna létre!
A szervezők: Földi Zsolt, Hugyecz Eszter