Befektetés a jövőbe

Online oktatás a Keményben

2020. március 16-tól a rendkívüli járványügyi helyzethez igazodva a BSZC Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziumában átálltunk a tantermen kívüli, digitális munkarendre.

Tantestületünk igyekszik a kihívásnak a lehető legmagasabb szinten megfelelni, amiben a tanulók és a szülők is teljes mértékben együttműködőnek bizonyulnak. A Kréta elektronikus üzenetét használjuk az ismeretek, videók, ppt-k átadására, a Mozaikos e-tankönyvek megosztására; elküldjük a tananyag feldolgozását segítő feladatsorokat szorgalmi feladatokkal színesítve, majd az üzenet funkcióban várjuk a tanulói  megoldásokat, melyekre személyre szólóan visszajelzünk.

Kollégáink egy része a meglévő tanulócsoportokon keresztül megosztott google dokumentum segítségével valós interaktív órát tart, melyek során a tanulói aktivitás jól mérhető, és az elkészült dokumentum mindenki számára a tanév végéig elérhető. Ezen kívül e mailben is tartjuk a kapcsolatot a diákokkal. Egymást tanácsokkal látjuk el, ezen kívül elkészítettük a tanév további időszakára a haladási tervet, és kidolgoztuk a számonkérés rendjét.

A kialakult helyzethez a tantestület rugalmasan alkalmazkodik.