Befektetés a jövőbe

Rendészek a Közszolgálati Egyetemen

2017. november 24-én néhány GSZI-s rendészeti ügyintéző szakmacsoportos tanulónk lehetőséget kapott arra, hogy részt vegyen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nyílt napján. A helyszínen Dr. Christián László PhD, a Magánbiztonsági és Önkormányzati Rendészeti Tanszék tanszékvezetője külön fogadta csoportunkat. Bepillantást kaphattak az ország egyik legújabb és legjobban felszerelt egyetemének képzéseibe, infrastruktúrájába. Lehetőségük volt megtekinteni milyen körülmények között tanulhatnak és lakhatnak az NKE hallgatói. A XXI. századi csodálatos körülményeket mindenki tapasztalhatta. A színvonalat egy tanulónk, Kulcsár Péter gondolatai is kiválóan tükrözik.

"...Régóta él bennem a gondolat, hogy oda jelentkezzek, részben ezért is felvételiztem ebbe a középiskolába. A szakkal kapcsolatban az egyetemen még nem vagyok biztos, de pozitív élményeim megerősítettek abban, hogy ott a helyem, bármelyik mellett is döntök majd a jövőben.

Láttam és tapasztaltam, hogy a képzés magas szintű, a diákok közvetlenek, rengeteg a szaklehetőség és specializáció, az iskola híre országosan is kiváló, illetve láttam azt is, hogy folyamatos fejlesztés alatt áll mind fizikai értelemben, mind oktatásilag. Vagyis új épületek készülnek, a meglévőek pedig modernek, felszereltek. A kollégium igazán kényelmesnek tűnik, az iskola épületének szomszédságában található.
Sportlehetőségek kifogyhatatlan tárháza sokak számára lehet vonzó, számomra is. Külön kiemelném a lovardát az egyetemi kollégium udvarán, ami egyedülálló Magyarországi viszonylatban...Köszönöm a lehetőséget, hogy ezzel az élménnyel lehettem gazdagabb..."

Köszönjük a meghívást!