Befektetés a jövőbe

„BACK TO SCHOOL” program a Széchenyiben

A Békéscsabai SZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiumában rendezték meg az angoltanárok számára a 2018/2019. tanév tanévnyitó szakmai műhelyrendezvényét 2018. augusztus 29-én BACK TO SCHOOL címmel.

A programot Simon Nóra Edina, a Békéscsabai POK főosztályvezetője nyitotta meg, ezután Paláncz György igazgató mutatta be az intézményt. Hugyecz Hajnalka a „Fejlesztő értékelés szerepe a nyelvoktatásban” címmel tartott előadást, Sárköziné Zuberecz Klára „JAD VASEM tanulmányút és képzés a nyelvtanár szemmel című előadásában számolt be izraeli programjáról.

A középiskolai szekcióban Nagy Gabriella „Egymástól való tanulás” címmel, Halász Katalin A nyelvtanárok önfejlesztésének lehetőségeit” mutatta be. Mészáros István az Oxford Exam Trainer B1 szintű érettségi felkészítőt ismertette. Az MM Publications munkatársai az Online Resource versenyről tartottak előadást. A portfólióírás aktualitásait mutatta be Keresztesné Fekete Henriett, a Nyelvi Hét programról Jeneiné Duna Márta beszélt.