Befektetés a jövőbe

„Március idusára” ünneplőbe öltöztették testüket-lelküket

a Kemény tanárai és diákjai ...

(az iskola auláját egy magyar zászlóból kiröppenő madárkreáció szépítette meg, melyet a 11. B osztályos Csontos Viktória Brigittának köszönhetünk)

A március 14-én délelőtt megtartott megemlékezésen a BSZC Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziumának pedagógusai és diákjai rendkívül színes műsort nézhettek meg: a 9. A osztály tanulói egy ’48-as katonadalt énekeltek el, az 5/13/3-as szállítmányozási ügyintéző osztály diákjai a március 15-ei eseményeket tolmácsolták. A zenei rész összeállításában Lustyik István és a Kemény Gitárklub tagjai vettek részt, illetve a 12. C osztályos Hoffmann Misi és bandája. A 10. B-s László Fanni a Kormorán együttes: A költő visszatér című számát, Mihályfiné Laczkó Mónika tanárnő Chézy: Ez az otthonunk című dalát adta elő.

Magyarpalatkai csárdással lepte meg a közönséget Bereczki Andrea 10. B osztályos tanuló és társai, Balázs Viola, Ágoston István és Méhész Levente Jenő a Békéscsabai Bartók Béla Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolából. A műsort az Ismerős Arcok Nélküled című száma zárta a trefortos Kardos Ferenc előadásában. Köszönjük a lelkes szervezést, és a műsor összeállítását Tóth Tímea és Mihályfiné Laczkó Mónika tanárnőknek!