Felnőttoktatásra jelentkezés
Képzés kereső
Magyar
English
Deutch
Magyar
English
Deutch
Ballagás a Széchenyiben

2018.05.09.

A Békéscsabai SZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma 144 végzős diákjától búcsúzott a ballagási ünnepségen.

Az ünnepi beszédek és műsor után, intézmény hagyományainak megfelelően, a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó diákok vehették át a legmagasabb elismeréseket:

Az Év Turisztikai szervezője Kaplonyi Dóra (12.F): öt év alatt kitűnő tanulmányi eredményével és szorgalmával kiegyensúlyozott és irigylésre méltó teljesítményt nyújtott.

Végzősként több szakmai versenyen vett részt, és kiemelkedő szakmai motivációjával és elhivatottságával bizonyította azt, hogy az ország legjobb turisztika-szervező szakos tanulói között a helye. Az Ágazati és ágazaton kívüli Szakmai Érettségi Tárgyak versenyén Turisztika ismeretekből országos 5. helyezést ért el, míg az Országos Középiskolai Illemtan Versenyen a 3. helyen végzett csapattársaival.

Az Év Turisztikai szervezője Doba Zoltán (12.F): a turisztika területén az egyik legsokoldalúbb tanuló, aki kreatív szóvicceivel, extra termékfejlesztési ötleteivel és kimagasló médiás kompetenciáival segítette hozzá csapatát az Óbudai egyetem által meghirdetett országos marketing verseny 1. helyének megszerzéséhez.

De részt vett az Ágazati és ágazaton kívüli Szakmai Érettségi Tárgyak versenyén is, ahol Turisztika ismeretekből országos 6. helyen végzett illetve az Országos Középiskolai Illemtan Verseny bronzérmes csapatának is tagja volt.

Az ÉV DIÁKJA Szegedi Zita Karolina (12.E): több területen is kiemelkedik társai közül.

Szakmai alázattal, szorgalommal, és elhivatottsággal végezte munkáját.

1. helyezett lett a IX. Keleti Károly Országos Marketing Versenyen és 302 diák közül Turisztika ismeretekből az Ágazati és ágazaton kívüli Szakmai Érettségi Tárgyak versenyén országos 3. helyen végzett. Négyéves tanulmányai alatt folyamatosan kitűnő tanuló volt, 9. évfolyamosként megyei 1. helyen végzett a Zrínyi Ilona matematika tesztversenyen.

Közösségi munkájában is kiemelkedik kortársai közül. A 2016/2017. tanévben a Garabonciás napok 1. helyezett csapatának kampányfőnöke, a Garamentor Program szervezője. EBI gyakornok, a Városi Diákönkormányzatában lát el feladatokat és az iskolai DÖK aktív tagja.

Az ÉV DÖK-se Kaposvári Kitti (12.D): mindig számíthatott rá bárki, minden problémát megoldott, a városi DÖK munkájában is aktívan részt vett.

vissza
Békéscsabai Szakképzési Centrum
5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1. centrum@bszc.hu 06 66/441-314
Békéscsabai Szakképzési Centrum
5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1.
06 66/441-314