Felnőttoktatásra jelentkezés
Képzés kereső
Magyar
English
Deutch
Magyar
English
Deutch
Keményes TechCsajok

2018.05.16.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) többtagvállalata kezdeményezésére május 14-én félnapos rendezvényen fogadták városunk középiskolás lányait. A szervezők szeretnék megismertetni a technikai és természettudományos szakmák izgalmas oldalait, valamint munkaerőpiaci elhelyezkedéshez nyújtotta lehetőségeket. A Keményből hét osztály 32 lánytanulója vett részt a TechCsajok rendezvényén a zsúfolásig megtelt CsabaParkban. Köszönet a kísérő tanároknak, Skultétiné Barna Anita igazgatónőnek és Suskó János gyakorlatioktatás-vezetőnek.

A délelőtt moderátora a méltán népszerű Szujó Zoltán volt, aki elbűvölte a résztvevőket. A délelőtt folyamán a lányok interaktív programokon vehettek részt. Többek között vízvezetéket szereltek, virtuálisan csempéztek, dobozt hajtogattak, elkészíthették saját kozmetikai szereiket, forraszthattak, teszteket tölthettek ki, kártyavárat építhettek, hajat festhettek. A legnépszerűbb a tekerés volt egy palacsintáért: a palacsinta megsütéséhez szükséges energiát maguk állították elő kerékpározás közben. Nagyon sok menő ajándékkal lettek gazdagabbak lányaink.

Az eseménydús napot a TechTombola zárta. A nyeremények csajosak és igen értékesek voltak. Iskolánk 11.B osztályos tanulója Marik Zsuzsanna igen csinos pendrive-ot nyert. A fődíj - a Henkel Magyarország Kft., Körösladány felajánlásából - egy csodálatosan szép, mindennel felszerelt kerékpár volt, melyet Nyilas Eszter 11.C osztályos diákunk nyert meg.

Gratulálunk nyereményéhez!

vissza
Békéscsabai Szakképzési Centrum
5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1. centrum@bszc.hu 06 66/441-314
Békéscsabai Szakképzési Centrum
5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1.
06 66/441-314