Felnőttoktatásra jelentkezés
Képzés kereső
Magyar
English
Deutch
Magyar
English
Deutch
Miniszteri elismeréseket kaptak a Széchenyi pedagógusai

2018.10.24.

A Békéscsabai SZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma két pedagógusa vehette át a miniszteri elismeréseket kiemelkedő pedagógiai tevékenységért.

Kovácsné Dimák Gizella matematika-informatika szakos tanár Pedagógus Szolgálati Emlékérmet kapott a több mint 35 éves pedagógiai munkájának elismeréseként. Matematikatanárként 1985-től tanított a Békéscsabai SZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiumában. A pedagóguspálya iránti erős elkötelezettsége, szakmai felkészültsége, pedagógiai munkássága példaértékű. Kedves, melegszívű egyénisége, szakmai és emberi tudása maradandó nyomott hagy az intézményben.

 

Hugyeczné Krnács Katalin Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült kimagasló szakmai munkájáért. Közgazdásztanárként tanítványai megalapozott tudással kerülnek ki kezei alól. Tiszta szívvel, szeretettel foglalkozik mindenkivel. Kiemelkedő tehetséggondozó munkája bizonyítékaként tanítványai az elmúlt évtizedekben számtalan országos és megyei tanulmányi versenyen kiemelkedő eredményt értek el. 2015-től az intézmény igazgatóhelyettese. A tudatosság és következetesség jellemezi. Fáradhatatlan szakemberként mindig az újat keresi, munkáját körültekintően végzi. Céltudatos, szerény magatartásával kivívta kollégái és felettesei elismerését. A tanulók, a szülők tiszteletét egyaránt élvezi.

 

vissza
Békéscsabai Szakképzési Centrum
5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1. centrum@bszc.hu 06 66/441-314
Békéscsabai Szakképzési Centrum
5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1.
06 66/441-314