Felnőttoktatásra jelentkezés
Képzés kereső
Magyar
English
Deutch
Magyar
English
Deutch
Első nyílt napunk 2018-ban

2018.12.03.

Óriási érdeklődés mellett rendeztük meg az idei I. Nyílt napunkat a Gésziben. Ezen a napon a Gépészet és az Informatika iránt érdeklődőket vártuk iskolánkba.

Közel 500 fő vett részt az iskolai bemutatókon és nyílt tanítási órákon. Köszönjük, hogy a többség igénybe vette az online előregisztrációt, így gyorsabban is jutottak be. Maczik Mihály Igazgató úr által az aulában megtartott rövid tájékoztató után, az érdeklődők betekintést nyerhettek szakmai tantermeinkbe, az ott folyó munkába. Ezután részt vehettek nyílt tanítási óráinkon is. Volt Lego robotbemutató, szoftverfejlesztés KODU-ban, CISCO hálózati ismeretek, ahol egy virtuális okosotthon hálózati lehetőségeit nézhették meg az érdeklődők, valamint Informácitechnológiai alapismeretek tantárgy keretein belül laptopot, számítógépet szerelhettek, tesztelhettek. Természetesen agépészeti ismeretek iránt érdeklődők sem maradhattak ki, akik gépészeti alapismeretek tanórára ülhettek be.

Az eseményről készült felvételeket az iskolai hivatalos facebook oldalunk fényképalbumában érhetik el ITT.

Köszönjük, hogy meglátogattak minket!

Jövő héten, 2018. december 7-én pénteken a Rendészeti képzés iránt érdeklődőket várjuk majd a II. Nyílt napon!

Aki véletlenül lemaradt az informatikai és a gépészeti bemutatókról, ne aggódjon, hiszendecember 15-én mindhárom képzésünket bemutatjuk! 

Felvételivel kapcsolatos információk megtekinthetőek ITT.

vissza
Békéscsabai Szakképzési Centrum
5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1. centrum@bszc.hu 06 66/441-314
Békéscsabai Szakképzési Centrum
5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1.
06 66/441-314