2018. április 6-án Debrecenben került megrendezésre a XV. Gál Sándor Gasztronómiai Emlékverseny, melyen a Zwack tagiskolát Képíró Gergely, Simcsik András és Szabó Ákos Mihály képviselte szakács kategóriában.
Hidegkonyha kategóriában Képíró Gergely 14/B vendéglátásszervező tanulónk Marinált lazac cukkiniszőnyegen, zellerpürével; Pisztáciás csirkemell bébirépával, petrezselymes burgonyával, grillezett laskagombával; Csokitorony francia morzsával, limehabbal kreációja I. helyezést, arany minősítést ért el. A zsűri angol nyelvű bemutatkozó videóját különdíjjal jutalmazta. A szabadtéri főzőversenyen 40 csapat indult, ahol Szabó Ákos Mihály és Simcsik András 14/B vendéglátásszervező tanulóink Birsalmás kacsaaprólék levest és Kacsatepertős gránátkockát készítettek. Munkájukkal IV. helyezést és aranyminősítést értek el. A zsűri különdíjjal jutalmazta a munkavégzés folyamatát.Felkészítő tanár: Horváth Ferenc Gratulálunk a szép eredményhez!