2018. február 7-én a Keri 12/B vendéglátásszervező és a 12/11 vendéglátó-üzletvezető osztályok tanulói tanulmányi út keretében ellátogattak Budapestre, SIRHA Budapest 2018. Nemzetközi Élelmiszeripari és Horeca Szakkiállítás Hungexpora.A gasztronómia, a szállodaszektor, a vendéglátás, az élelmiszer-kereskedelem, a sütőipar és még sok egyéb kapcsolódó szolgáltatás nemzetközi trendjeibe tekinthettek be a tanulók. A kiállítás megtekintése mellett egy rendezvény, a Bocuse d’Or elődöntő pillanatainak is részesei lehettek a tanulók, hiszen a SIRHA Budapest adott otthont a versenynek. A rengeteg kiállító standjai és termékei között bőséggel lehetett barangolni, tájékozódni és természetesen kóstolni. A legemlékezetesebb élmények között szerepelt - a diákjaink és a tanáraink elmondása szerint - többek között az etióp kávé, a lilakáposztás-tormás fagylalt és a világ legmodernebb vendéglátásban használatos eszközeinek (kávégépek, sütőipari berendezések stb.) megtekintése.A csodálatos gasztronómiai műremekek, a szakma innovatív dolgainak megismerése hasznosan bővítette a diákok és a tanárok szakmai ismeretét.Szervező és kísérő tanáraink voltak: Virágné Rábai Alexandra, Plaukity Zsuzsanna és Rau Tamás