Október 22-27. között került megrendezésre az "Innovatív technikák az étel- és italkészítésben" témájú Erasmus+ KA2 projekt harmadik állomása a romániai Buzauban.
A BSZC Zwack tagiskoláját a 11/C nyelvi előkészítős tanulói közül Balázs Kata, Borbély Zsombor, Fenyvesi Angelika, Kovács Vivien, Kun Andrea, Lipták Lilla, Marton Bettina, Oláh Kristóf, Uhrin Bettina, Vrbovszki Mónika és Dávidné Kovalcsik Gabriella, Zsilinszki-Kutasi Angéla tanárnők képviselték.
A török, bolgár, olasz és román fiatalokkal együtt érdekes szakmai és kulturális programokon vettek részt. Minden csoport bemutatta saját iskoláját, az ott folyó képzéseket és néhány vállalkozást, amelyek az adott ország duális képzésében részt vesznek. A szakmai program részeként mindenki elkészített egy, a saját országára jellemző desszertet.
A kulturális program részeként megismerkedtek Buzau és Bukarest nevezetességeivel, kirándultak a sárvulkánhoz.
A találkozó során tanulóink számos új információhoz jutottak, megismerkedtek más nemzetek fiataljaival, kultúrájával és gyakorolhatták az angol nyelvet.