Grand Tour turisztikai verseny a Széchenyiben

2018.04.17. - 09:34

A Békéscsabai SZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma Turisztikai munkaközössége áprilisban rendezte meg a GRAND TOUR turisztikai háziverseny döntőjét.

A verseny eredménye:

1.helyezett csapat neve: „Régen vettem hagyjál!!!”

Molnár Renáta, 12.F

Sipiczki Anikó, 12.F

Gál Dóra, 12.F
 

2. helyezett csapat neve: „Silence is golden”

Jantyik Zsanett, 10.E

Závogyan Zsófia, 10.E

Szilágyi Nóra, 10.E
 

3. helyezett csapat neve: „Csak a kéttan miatt jöttünk”

Kiss Noémi, 10.E

Vozár Réka, 10.E

Varró Nóra, 10.E
 

A résztvevő diákok élménybeszámolói a versenyről:

"Nagyon jól sikerült ez a verseny, mindannyian élveztük az elődöntő és a döntő feladatait is, amit leginkább a játékos tanulás jellemzett. Csapatommal lelkesen töltöttünk ki minden feladatsort és kíváncsian vártuk az elkövetkezendő teszteket is. A szervezők minden téren nagyon segítőkészek voltak, munkájukat ezúttal is szeretném megköszönni a versenyzők nevében. A nyeremények igazán értékesek voltak, mindenféleképpen megérte elindulni a versenyen. A döntős 10 csapat közül ugyanis senki sem távozott üres kézzel. A mi csapatunk a második helyen végzett, ezzel egy, a Százlábú Egyesület által szervezett egynapos erdélyi kirándulást nyerve a csapat számára. Hihetetlenül örültünk ennek a nyereménynek, jobbat nem is kívánhattunk volna. Igazán reméljük, hogy jövőre ismét megrendezésre kerül a verseny még izgalmasabb feladattokkal."
(
Jantyik Zsanett 10. E osztályos tanuló)

"Az online feladatok érdekesek voltak, nekem tetszett, hogy mindenre kiterjedt, így megismerkedtünk Európa különböző területeivel. Az élő vetélkedőt élveztük a legjobban, kifejezetten tetszettek a kreatív feladatok és, hogy a szakma gyakorlati részéről kellett megközelíteni a feladatokat. Szuper volt csapatban dolgozni, én a vetélkedőt igazán kedveltem, az is tetszett még, hogy a zsűritagok és a tanárok is nagyon kedvesek, nyitottak voltak felénk és bátorítottak minket. Összességében nagyon örülünk, hogy részesei lehettünk egy ilyen jellegű versenynek, hiszen sokrétű volt és a lexikai tudás mellett a gyakorlat is szerepet kapott."
Sipiczki Anikó 12.F osztályos tanuló

"Megtanultunk együtt működni egy csapatként, fejlesztettük a koncentrációs képességeinket, és elmélyítettük tudásunk az európai országok ismeretében. Sok új információra tettünk szert, így érettségi előtt, és gyakorlásnak is kiváló volt. Úgy érezzük, hogy a szakmánkhoz is közelebb kerültünk a verseny által. Kár, hogy csak utolsó évünkbe volt ez a lehetőség számunkra, mert nagyon hasznos verseny és nagyon érdekes feladatokkal találkoztunk! Köszönjük a szervezést!"
Török Viktória, Varga Ágnes, Meszesán László 12.E osztályos tanulók

A zsűri tagjai: Hugyeczné Krnács Katalin, Zsilák Károlyné, Zsilkó Jánosné.

vissza
Békéscsaba Center of Vocational Training
5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1. centrum@bszc.hu 06 66/441-314
felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001278/2015
Békéscsaba Center of Vocational Training
5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1.
06 66/441-314
felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001278/2015