Ugrás a fő tartalomra

5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1.


66/441-314

Széchenyi 2020

Hírek


2023. dec. 5.

    Buildingvids Erasmus+ projektindító találkozó Budapest 2023. november 23-24.

    A kétnapos találkozó során a "Building Technology Animated For Language Learning - Buildingvids, KA220-VET-A7494B32" projektben résztvevő magyar, német, észt, spanyol és ír partnerek a kölcsönös bemutatkozást követően áttekintették a projekt céljait, a megvalósítandó feladatokat és azok ütemezését.

    Buildingvids Erasmus+ projektindító találkozó Budapest 2023. november 23-24.

    A találkozónak Budapesten az ÉK Egyesület adott otthont, a rendezvényen a BSZC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium két pedagógusa vett részt, a Békéscsabai Vásárhelyi Pál Alapítványt, mint projektpartnert képviselve.

    Palotás Gábor János felvázolta a projekt céljait – a tervezett eredmények és azok mennyiségi és minőségi jellemzőit. A pályázat alapján megtörtént a partnerek közötti egyeztetés. A magasépítő szakmai, idegen nyelvi módszertani és informatikai ismeretekkel rendelkező résztvevők pontos feladatainak meghatározása.

    A partnerek elfogadták a következő 3-4 hónap időbeosztásának tervét, a fontos határidőket és mérföldköveket, a csoportmunkák folyamatát és a szükséges dokumentáció vezetésének menetét. Elkészítették az értékelési tervet, valamint meghatározták a célcsoport bevonásának módjait a fejlesztésbe és az értékelési folyamatokba.

    Megtörtént a kommunikációs stratégiák meghatározása is: közösségi médiacsatornák, honlapok, kiadványok, multiplikátor rendezvények megtervezése. A következő találkozóra márciusban kerül sor Németországban, Recklinghausenben.

    A találkozót kulturális program zárta. A résztvevők elsétáltak a Parlament térre és a Budai Várba. Tárlatvezetés keretein belül betekintést nyertek a DVM Csoport által fejlesztett Klotild-palota átépítési munkálataiba. A késő délután során megtekintették a Városligetet, Hősök terét, Vajdahunyad várat, Magyar Zene Házát és az Etnográfiai Múzeumot.

    Közös vacsorával zárult a programokban, feladatokban bővelkedő találkozó.

    GALÉRIA

    Buildingvids Erasmus+ projektindító találkozó Budapest 2023. november 23-24.

    01.jpg
    04.jpg
    03.jpg

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Digitális témahét a Vízmű kollégiumában

    Digitális témahét a Vízmű kollégiumában

    Ismét eltelt egy év, ismét itt a digitális témahét! E rövid időszakban, digitális világunkban lényeges és meghatározó változások történtek. Gondoljunk csak a mesterséges intelligencia térnyerésére, az online csalások futótűzszerű terjedésére! Mindezek sokak mindennapjait változtatták meg. E jelenségek bizony hatással vannak tanulóink életére és lelki folyamataira is. Felelősségünknek tartjuk, hogy megmutassuk a napjainkban zajló változásokat, erősítsük a digitális kompetenciákat, és megtanítsuk diákjainkat arra, hogyan ismerjék fel és kerüljék el az online tér veszélyeit.

    2024. ápr. 16.
    Logisztika Napja Konferencia Békéscsaba 2024. április 18.

    Logisztika Napja Konferencia Békéscsaba 2024. április 18.

    A Békéscsabai Szakképzési Centrum és a Békéscsabai Szakképzési Centrum Kemény Gábor Technikum szervezésében.

    2024. ápr. 3.
    Intézmény
    Békéscsabai Kollégiumok közötti Fekvenyomó Verseny

    Békéscsabai Kollégiumok közötti Fekvenyomó Verseny

    Március 12-én másodszor rendeztük meg a hagyományteremtő szándékkal létrehozott kollégiumok közötti fekvenyomó versenyt. Az ebédlőben egy gombostűt sem lehetett volna leejteni, olyan nagy volt az érdeklődés.

    2024. márc. 14.


    KIMIKK
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Békéscsabai Szakképzési Centrum

        5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1.

      • Telefon: 66/441-314

        E-mail: centrum@bszc.hu

        OM azonosító: 203029

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000209


      2024Békéscsabai Szakképzési Centrum